Nieuwe infrastructuur voor beach volleybal op het Poniente strand

Tijdens onze vakantie in Benidorm zagen we plots een aantal graafmachines op het Poniente strand. Gelukkig stonden ze er niet om een gebouw neer te poten, maar wel om Beach volleybal wedstrijden beter te kunnen faciliteren.

Vaak zijn er al lokale wedstrijden
Beach volleybal
Beach volleybal is een populaire sport. Geregeld vinden er toernooien plaats op het uitgestrekte en rustige strand van Poniente. Nu wil Benidorm de sport nog aantrekkelijker maken door betere speelvelden te creëren. Zo dienen de lichtgewicht palen om netten aan te hangen en de velden beter te scheiden. Ook zal er op latere datum gewerkt worden aan bijkomende faciliteiten, waarbij ik bv denk aan kleedhokjes en ruimtes voor het materiaal. Met al die nieuwe faciliteiten en betere velden hoopt Benidorm ook internationale wedstrijden aan te trekken.

Benidorm doet al een geruime tijd haar best om ook het wat lagere seizoen meer leven in te blazen door het organiseren van congressen, bijzondere markten en festivals, pokerwedstrijden enz. Deze evenementen zorgen toch voor een verhoogde bezetting in de hotels en het geïnvesteerde geld vloeit zo heel eenvoudig terug. Ook met Beach volleybal proberen ze een 'andere' markt aan te trekken door eventueel internationale wedstrijden te faliciteren in het lage seizoen.

Het is in elk geval een prachtige sport om naar te kijken en dat zeg ik niet enkel omwille van het vrouwelijk schoon...

Lees ook: Benidorm Actueel
Lees ook: Blog / Column

Een graafmachine op het strand en het resultaat erachter.
Op onze laatste dag vakantie was men klaar met het plaatsen van de palen
Lees ook: Benidorm Actueel
Lees ook: Blog / Column

Geen opmerkingen:

Een reactie posten