Winkelen in Benidorm

Voor goedkoop winkelen moet je in Benidorm zijn. Shoenen, kleding, shirts, handtassen, souvenirs en lederwaren worden aan dumpingprijzen verkocht. Ikzelf ben al op veel plaatsen aan de Spaanse, Tunesische en Turkse kust geweest, maar haast nergens vind je betere prijzen dan in Benidorm.

winkelcentrum
De vaste winkeltjes in Benidorm worden voornamelijk uitgebaat door spanjaarden en chinezen en het overaanbod van dezelfde producten drijft de prijs naar beneden. Naast deze typische winkeltjes die strandspullen, kleding, juwelen en gadgets verkopen, heb je ook grote speelgoedwinkels, winkels met lederwaren, gewone kledingwinkels, winkels waar ze spelletjes verkopen, wapenwinkels... noem maar op. Let wel op, ook in Benidorm circuleren veel nepartikelen.

De markt in Benidorm is enorm groot en men verkoopt er een varieteit aan spullen tegen wederom zeer lage prijzen. Wel opletten hier, want sommige verkopers kunnen wel heel opdringerig worden.

Voor wie herkenbare merken wil kopen, kan in het winkelcentrum 'La Marina' terecht. Dit winkelcentrum ligt in Benidorm, maar verder weg van het centrum in de buurt van la Cala. Men kan vanuit het centrum de bus nemen. Men vindt er winkels van H&M, Celio, Esprit, Zara... .
Winkelen in Benidorm is zeer aangenaam in autoluwe straten, in winkelcentra, op de gezellige markt of op brede voetpaden. Wie naar Benidorm reist, kan beter wat plaats over laten in de koffers!

Lees ook: Benidorm City
Lees ook: La Marina Shopping Center
Lees ook: Alicante
Lees ook: Altea
Lees ook: Benidorm Praktisch
Lees ook: Markten in Benidorm