Adverteren op Bezoek benidorm!Op vraag bied ik advertentieruimte aan op mijn drukbezochte Benidorm website!

 Hebt u een handelszaak in Benidorm, of een reisorganisatie? Dankzij Bezoek Benidorm bereikt u zeer eenvoudig Nederlandstalige Benidorm-bezoekers!

Naast de meest concurrentiële tarieven op de markt, biedt Bezoek Benidorm tevens totale flexibiliteit. Geen contracten, geen moeilijke formules, geen termijnen, geen gedoe! U krijgt uw advertentie op onze website zodra u éénmalige betaalt. Bevalt het u niet? Dan betaalt u gewoon niet meer!

Voor amper 30 EUR per maand krijgt u advertentieruimte die zichtbaar blijft op elk van de meer dan 320 diepgaande artikels.

Voor slechts 50 EUR per maand verzekert u dat uw advertentie steeds bovenaan blijft.

8.000 bezoekers per maand gemiddeld!
250    unieke bezoekers per dag!
22%   bezoekt de website vanuit Benidorm!


De weblog probeert zijn hoge positie en bezoekersaantallen steeds te vermeerderen door kwalitatieve, in spreektaal geschreven, artikels te blijven publiceren op gezette tijdstippen. Zo telt deze weblog al meer dan 320 zelf geschreven artikels met foto's. Deze aanpak (die verschilt van veel andere websites die vooral linkruil en promotie doen) wordt opgemerkt door een hoge ranking op de zoeksites!

Niet handig met de PC? Geen nood. Ik zet zelf de afbeeldingen in het juiste formaat (150x150), indien gewenst laat ik ze 'linken' naar een eigen website of profiel op Facebook.


Voor meer informatie en praktische afhandeling, stuur een mailtje naar:

visit-benidorm@hotmail.com

Of vul het contactformulier in op de linkse kolom!