KLM vliegt voortaan naar Alicante!

De Nederlandse luchtvaartmaatschappij KLM voegt 3 nieuwe Spaanse bestemmingen toe, één daarvan is Alicante. Goed nieuws dus voor alle vakantiegangers met bestemmingen in de Costa Blanca!

KLM vloog vroeger slechts op Bilbao, Madrid en Barcelona, maar sinds kort zijn daaraan toegevoegd; Valencia, Ibiza en Alicante. KLM vliegtuigen zullen dagelijks de route doen. Voor de vakantieganger naar de Costa Blanca is het een goede zaak dat opnieuw een vliegmaatschappij kiest om op Alicante te vliegen. Hoe meer keuze en dus aanbod bestaat, hoe goedkoper de vluchten worden en hoe meer keuzevrijheid je hebt.
Spanje heeft de laatste jaren veel populariteit gewonnen. De Arabische vakantiebestemmingen zoals Egypte en Tunesië worden niet meer vertrouwd, ook Griekenland deelt in de klappen door de economische toestand en de vluchtelingenproblemen en ook Turkije zal het aantal Europese toeristen zien dalen omwille van de vluchtelingen en die vreselijke Erdogan.
Een veilig en budgetvriendelijk alternatief blijft nog steeds Spanje en daarvan neemt de Costa Blanca veel toeristen voor zijn rekening. Benidorm blijkt de laatste jaren aan populariteit te winnen en dit jaar zal vast en zeker opnieuw een topjaar worden, niet abnormaal dus dat vliegmaatschappijen hun vluchten opvoeren naar Alicante.

Lees ook: Benidorm Actueel
Lees ook: Benidorm Praktisch
Lees ook: Openbaar vervoer in Benidorm
Lees ook: Vluchten vanuit Antwerpen naar Alicante
Lees ook: Met de auto naar Benidorm

Geen opmerkingen:

Een reactie posten