middeleeuwse markt in Benidorm

Naar traditie is er ook dit jaar een middeleeuwse markt in Benidorm. De markt viert het feit dat Benidorm in 1325 haar eigen stadsrechten kreeg.

wie van de middeleeuwen houdt, moet
zeker Guadalest een bezoekje brengen
Normaal gaat de markt aan het parque de Elche door, maar dit jaar situeert de markt zich op het plein voor het gemeentehuis. Het Plaza de Ayuntamiento zal voor de gelegenheid helemaal in een middeleeuws decor worden gedompeld. Tientallen kraampjes zullen handgemaakte spullen en curiosa verkopen. Men kan er lekker eten en er zijn tal van activiteiten. Zo is er zaterdag een theatervoorstelling en zondag, de laatste dag, een afsluitingsceremonie. Heel de dag door zijn er workshops en dans -en zingvoorstellingen.

Dus wie dit weekend in Benidorm zit, moet zeker een kijkje gaan nemen. Laat u onderdompelen in de prachtige middeleeuwse sfeer, eet en drink en verbaas uzelf. Wie na het middeleeuwse marktje de smaak van de middeleeuwen te pakken heeft, kan daarna altijd nog naar "desafio Medieval dinner show: Castillo Conde de Alfaz" of een bezoekje brengen aan het prachtige kasteel Guadalest.

Lees ook: Winkelen in Benidorm
Lees ook: Benidorm Actueel
Lees ook: Costa Blanca /meer...
Lees ook: Guadalest
Lees ook: medieval dinner show

Geen opmerkingen:

Een reactie posten