De aparte winkeltjes van Guadalest

Guadalest is het Idyllische kasteeltje in het achterland van Benidorm. De ligging op een hoge rots en de zichten op het enorme stuwmeer van Guadalest maken het de meest populaire daguitstap vanuit Benidorm.

Maar het is niet enkel de omgeving en het kasteeltje dat de moeite loont om hierheen te gaan.... Er zijn talloze leuke musea om te bezoeken, men kan er goedkoop eten én vooral heel leuk shoppen....
Er zijn tientallen winkeltjes in Guadalest. Hier geen ketenwinkels, of saaie kledingwinkels. De winkeltjes in Guadalest zijn gekend voor de regionale delicatessen die ze verkopen, en de leuke hebbedingetjes / interieurdecoratie. Zijn de muren een beetje kaal bij u thuis, of mist uw appartement een beetje karakter; dan zul je vast de nodige spullen vinden in Guadalest om je leefruimte te decoreren. Ook souvenirs voor het thuisfront kan je vinden in Guadalest, veel originelere dingen dan de typische koelkastmagneet uit Benidorm.
De winkeltjes bevinden zich allemaal dicht bij elkaar bij de straatjes naar het kasteel. Ook in het kasteel zelf zijn er een heleboel. Winkelen is er des te leuker omdat je dan ook de kans krijgt om in de kleine, oude huisjes te wandelen.
De prijzen zijn er -gezien de locatie- niet té duur, de winkeltjes zijn zeker geen toeristenvallen!

Naast de prachtige ligging en het fenomenale kasteeltje heb je nu dus nog een belangrijke reden waarom Guadalest niet mag ontbreken als excursie tijdens je reis naar Benidorm.

Hoe je Guadalest het best bezoekt, dat lees je best in het hoofdartikel Guadalest. Onderstaand enkele foto's die ik heb genomen van de winkeltjes.

Lees ook: Guadalest
Lees ook: Winkelen in Benidorm
Lees ook: Alternatieve winkeltjes van Altea


Lees ook: Guadalest
Lees ook: Winkelen in Benidorm
Lees ook: Alternatieve winkeltjes van Altea

Geen opmerkingen:

Een reactie posten