Aqualandia belooft een nieuwe recordbrekende waterattractie

Slechts 5 jaar geleden gooide Aqualandia grote ogen met een nieuwe attractie "vertigo". De hoogste "val" waterbaan ter wereld. Nu belooft het waterpark vóór de zomer van 2018 opnieuw een attractie te openen die wereldrecords gaat verbreken!

De aankondiging van de attractie gebeurde op de FITUR-beurs, dat is de internationale beurs voor
Concept-tekening van Cyclon
aqualandia
toerisme te Madrid. De nieuwe attractie heet Cyclon, zo wordt in een flashy filmpje aangekondigd. In het filmpje geen visualisaties van wat we gaan krijgen, maar dat krijg je wel op een - wazige - tekening. We kunnen uit de tekening al afleiden dat het een duo-band waterbaan gaat worden. De naam Cyclon slaat vast op de trechter die men op de tekening duidelijk kan zien.

Op hun website krijg ik nog verdere informatie. Men zou met vier personen in de opblaasbanden kunnen plaatsnemen en de trechter zou een diameter hebben van maar liefst 20 meter. Men vertrekt op een hoogte van 36 meter op de 200 meter lange buis. Op het eind van de buis schuif je in een hoek van 45 graden de 'vortex' (trechter) op. Dit zou volgens Aqualandia de durvers het gevoel geven van gewichtloosheid. Verder melden ze dat de attractie zo wordt gebouwd dat ook diegene die de attractie niet op durven, toch een geweldig zicht hebben op de trechter.

De opening van de attractie is voorzien voor de maand juni. Het waterpark Aqualandia zelf gaat al open in mei.

Opnieuw bewijst Aqualandia dat Benidorm een geweldige bestemming is voor jongeren en gezinnen.

Lees ook: Themaparken in Benidorm
Lees ook: Bezoek aan Aqualandia
Lees ook: Actueel nieuws
Lees ook: Verti-go Aqualandia
Lees ook: Bezoek aan Mundomar


Lees ook: Themaparken in Benidorm
Lees ook: Actueel nieuws
Lees ook: Verti-go Aqualandia
Lees ook: Bezoek aan Mundomar

Geen opmerkingen:

Een reactie posten