Mysterie rond overlijden jonge toeriste

Benidorm kwam de laatste dagen in het vizier van de wereldwijde pers. Jammer genoeg geen positief nieuws: Het zeer verdachte overlijden van de jongedame Kirsty Maxwell.

Kirsty Maxwell was met vriendinnen op Hen-party. Dit is de Engelse benaming voor een vrijgezellenfeest. Tegenwoordig is het een trend om deze vrijgezellenfeestjes in het buitenland te organiseren. Benidorm heeft er genoeg gezien en er al best wat problemen van ondervonden. Een tragisch ongeluk doet opnieuw stemmen opgaan om "stag and hen parties" te verbieden.

Vanuit deze toren sprong
de jongedame
De tragische dood van Kirsty Maxwell is wel heel verdacht. Ze was van de 10de verdieping naar beneden gesprongen en landde naast het zwembad. Ze was op slag dood. De kamer waaruit ze sprong was niet haar eigen kamer, maar een kamer waar drie mannen aanwezig waren. Hun verklaring luidt dat de deur op een kier stond, de dame binnen kwam en geheel gedesoriënteerd en in paniek naar het balkon liep en eraf sprong. Was ze dronken, of had ze drugs genomen? Het feit dat er geen geweldsporen op haar lichaam werden aangetroffen lijkt de theorie van de mannen te bevestigen. Maar vreemd is het in elk geval wel!

Zulk verschrikkelijk nieuws doet opnieuw veel vragen rijzen over de "stag and hen parties" die de Britten massaal organiseren in Benidorm. Er is zo goed als altijd overmatig alcoholmisbruik/gebruik en vaak zijn het mensen die het niet gewoon zijn om op vakantie te gaan en/of naar een drukke stad te gaan. 
Ik heb het jammer genoeg al vaker gezien dat een vakantie omslaat naar een tragedie. Stag-parties die eindigen met gevechten, dronken vrouwen van vrijgezellenfeestjes die gewillig meegaan met mannen (vaak personen die altijd zulke dronken dames viseren) en andere narigheid...

Een gezonde dosis verstand, de groep altijd bij elkaar houden en tenminste één BOB kan uw avond én dus ook uw vakantie geslaagd maken!

Lees ook: Benidorm Actueel

Geen opmerkingen:

Een reactie posten