Feestzomer 2016 met David Guetta en het Low cost Festival

Liefhebbers van de elektronische muziek moeten deze zomer in Benidorm zijn. Niemand minder dan de top DJ David Guetta zal er een spetterend optreden geven op 6 augustus.

De zomer van 2016 wordt weer een topper in Benidorm. Aan het lijstje feesten en festivals kunnen ze een nieuw hoogtepunt toevoegen; een optreden van David Guetta in het Guillermo Amor Stadium. Dit (voetbal)stadium kan tot 16.000 muziekliefhebbers aan, dus een vet feestje wordt het gegarandeerd. De show start om 20u en zal niet eerder stoppen dan 3.30u in de ochtend.

Wie nog tickets wil bemachtigen, kan best niet te lang wachten. U kan ze onder andere kopen op www.benidormsound.com.


De show van David Guetta is slechts een week na het "Low Cost Festival", een andere topper dat ondertussen is uitgegroeid tot een heuse toeristentrekker. Voor de belachelijk lage prijs van 61 EUR kan je 3 dagen lang feesten. De line up is dit jaar dan ook weer zéér netjes met toppers als "Suede", "Belle en Sebastian", "Hot Chip, "The Kooks" en vele andere... Dit festival vindt dus plaats op 29-30-31 juli.

Met andere woorden, tijdens het bouwverlof wordt het een feest van jewelste in Benidorm. De badstad steekt ook dit jaar veel werk in het organiseren van zulke topevenementen. Het zal vast ook op brengen, want de feestvierders blijven natuurlijk een tijdje hangen, steunen de lokale horeca en nog veel belangrijker: de jonge feestvierders raken op deze manier overtuigd dat Benidorm niet alleen een bestemming is voor ouderen of saaie mensen! Een vooroordeel waar Benidorm stilaan korte metten mee wil maken.

Feest ze!

Lees ook: Benidorm Actueel
Lees ook: Benidorm City
Lees ook: Benidorm Fiestas
Lees ook: Uitgaan in Benidorm
Lees ook: Excursies / Ervaringen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten