Gratis WIFI zones in Benidorm

Benidorm blijft zich volledig inzetten op zijn stranden, die heerlijke zandstranden blijven natuurlijk de publiekstrekker nummer 1. Naast allerlei voorzieningen voor mindervaliden (hierover later meer) is men bezig aan WIFI zones op het strand!
toegang mindervalide en WIFI zone op het strand Levante
De WIFI zones bevinden zich telkens aan de toegangsrampen voor mindervaliden, zijnde aan het Levante strand ter hoogte van Av. Murcia, op het Poniente strand aan Elche Park (het palmbomenparkje met fonteintje en witte duiven) en veel verder op hetzelfde strand ter hoogte van Av. de Mont Benidorm. Ook de toeristen in de buurt van het strandje La Cala worden niet vergeten, daar komt eveneens een WIFI zone.

De zone in Levante strand is al af en goedgekeurd. Het WIFI paswoord veranderd dagelijks dus deze moet je even gaan vragen. Er is een ruimte overkoepeld met tenten waar je uw mails in de schaduw kunt lezen, maar deze plek is voorbehouden voor mindervalide personen, dus hou er rekening mee!

OP DIT MOMENT LOOPT ER EEN PROJECT OM GRATIS WIFI AAN TE BIEDEN OVERAL OP DE STRANDEN IN BENIDORM. Lees meer

Er zijn op verschillende plekken in Benidorm al gratis WIFI zones gemaakt. Bijvoorbeeld aan de gemeentelijke bibliotheek én de Europese bib, maar ook op het Plaza de Hispanidad (plein waar MacDonald's en Bingo Plaza zijn), Plaza Neptuno, in het Elche parkje zelf en op het plein voor het gemeentehuis. Deze lijst zal natuurlijk met de tijd veel groter worden.

Andere plekken in Benidorm met gratis WIFI spreken voor zich. De hamburgerketens hebben WIFI, volledig gratis en vaak zonder beveiliging. Ook vele cafés en restaurants hebben gratis WIFI, waarvoor je soms wel het paswoord moet vragen. In Spanje hebben bieden bijna alle hotels WIFI aan, maar de snelheid van het internet is vaak niet te garanderen.

Een goede zaak, die gratis WIFI, maar als je enigszins de mogelijkheid hebt; laat die tablet, smartphone en laptop gewoonweg thuis. Daar liggen ze veilig en niemand zal je stress bezorgen als je lekker ligt te bruinen in het zonnetje!

Lees ook: Smart WIFI op de stranden in Benidorm
Lees ook: Stranden van Benidorm
Lees ook: Benidorm Actueel
Lees ook: Benidorm Praktisch
Lees ook: Benidorm City

Geen opmerkingen:

Een reactie posten