weinig lastminutes door het slechte weer in de Benelux

Wie steeds tot het laatste moment wacht om een vakantie te boeken om goedkoper op reis te kunnen gaan, zou dit jaar wel eens pech kunnen hebben. In het begin van het jaar verwittigde men al dat er weinig lastminutes zouden zijn omwille van de toestand in Noord-Afrika. De Europese bestemmingen werden inderdaad massaal geboekt waardoor er nu nog maar weinig last-minutes beschikbaar zijn voor bijvoorbeeld de Costa Blanca. Komt daar nog eens bij dat het aanhoudende slechte weer in Belgiƫ en Nederland maakt dat mensen die eerst niet op reis zouden gaan, toch nog snel een vakantie naar de zon hebben geboekt. Deze uitzonderlijke samenkomst van omstandigheden heeft ervoor gezorgd dat wie eind juli begin augustus nog een lastminute wil, toch wat verder moet zoeken dan vorige jaren.

Wil dit zeggen dat er helemaal geen goedkope reisjes te boeken zijn? Tuurlijk niet! Wie goed zoekt en vergelijkt kan nog een goedkope deal vinden. Vooral in Tunesiƫ en Egypte, waar de meeste vakantiegangers nog twijfelachtig tegenover staan, zijn er nog goedkope lastminutes en ook in Turkije vindt je nog hotels met een uitstekende prijs-kwaliteit. Voor Benidorm vindt je ook nog wel wat, maar lang niet de spotgoedkope reizen waar ik vorig jaar keuze uit had....
Ach, met een paraplu door de straten van je dorp of stad kuieren en een warm kopje thee of koffie drinken in die kroeg achter de hoek heeft toch ook iets?

Lees ook: Links naar reisorganisaties
Lees ook: Benidorm Actueel
Lees ook: Weer in Benidorm
Lees ook: onstabiele toestand in Noord-Afrika

Geen opmerkingen:

Een reactie posten