verhalen van bezoekers

De grootste promotors van Benidorm zijn de toeristen zelf. Benidorm is de badplaats met de meeste terugkerende bezoekers van Europa. Deze pagina geef ik aan de lezers die Benidorm al eens bezocht hebben. U kan hier uw beoordeling geven over de Spaanse badplaats. U mag zowel uw negatieve als positieve ervaringen posten! Ik wil uw ongezouten mening over Benidorm!

Het spreekt voor zich dat enkel mensen die al op vakantie zijn geweest in Benidorm of daar resideren hier een reactie mogen zetten! Gelieve ook geen schunnige taal, spam of reclame te posten. De reacties worden eerst beoordeeld op hun betrokkenheid bij het onderwerp alvorens ze gepubliceerd worden!

8 opmerkingen:

 1. Benidorm is een leuke bestemming, veel winkeltjes en tot laat open, coole clubs, veel te doen daar in de stad, ik wist niet wat eerst te doen. Heel goedkoop ook de winkeltjes en pubs. Wel druk in de winkelstraat, op het strand en de dijk in hoogseizoen, week na bouwverlof iets beter. Volgend jaar misschien terug naar daar, maar dan vakantiehuis in Calpe huren.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is een gezellige boel in Benidorm. Dit tref je nergens anders in Europa aan. Ook de markt op woens- en zondag is beregezellig. Is gelegen vlakbij het Helios Hotel. Het eten is inderdaad heel goedkoop. Zie de vele chinese restaurantjes. De beste is aan de Rincon zeg maar richting de campings. Ook de oude stad is altijd druk en gezellig. Dus kom gauw naar Benidorm. Vliegen: Vueling is de goodkoopste; met de bus: VanHamreizen is heel geschikt.

  Groeten,
  Andree.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het is al lang geleden dat ik in Benidorm ben geweest, maar nu ik deze website lees krijg ik zin om terug naar Spanje te reizen. Altijd naar Turkije en Egypte is ook maar niets. all-in hotels zijn luxe maar s'avonds altijd wat vervelen en het eten en drinken steekt rap tegen. Liever dan half pension en uitgaan naar goede cafes zoals in Benidorm. Dominicaanse en Thailand zegt me niets, 10 of 14 uur in een vliegtuig voor 8 daagjes ontspanning heb ik niet over!

  Erwin

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jaren geleden verliefd geworden op Benidorm en sinds 3j geleden gaan we iedere jaar. Mijn vriend heeft daar tijdje gewoond.
  Nu kijken we graag naar de britse serie Benidorm, wel jammer dat je hem zonder ondertiteling niet kan kopen. Ze zenden hem uit op 8tv nu.
  Je site is enorm boeiend en hoewel ik al veel wist heb ik toch nog bijgeleerd.
  Groetjes Tineke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Kees: Sinds enkele jaren gaan we (weer na plm 30 jaar) 2x per jaar een paar weken naar Benidorm en vermaken ons daar prima. Heerlijk langs de boulevard of in de city. We eten vaak bij Rob en Yolanda (Siroco en binnenkort "Me Ex"). Ons appartement is meestal Gemelos 22. In maart 2013 zijn we er weer, HEERLIJK!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Over n paar weekjes weer naar benidorm vindt t n heerlijke stad met allemaal gezellige pubs en winkeltjes wij logeren meestal in sirocco waar t goed vertoeven is. Eten regelmatig bij rob en jolanda en verder n chineesje of wat anders.het voordeel is dat t eten in benidorm goed betaalbaar is dus ook voor de gewone man die regelmatig uit eten kan gaan .het enige nadeel aan benidorm vindt ik dat t wel lijkt of er steeds meer scootmobielen komen maar helaas niet voor de mensen die m nodighebben maar mensen die m gewoon voor de lol huren

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wij zijn in 2012 samen met vrienden naar Benidorm geweest. het was voor ons de eerste keer (onze vrienden komen er al zeker 20 jaar...) en wat hebben we genoten! Echt een stad om verliefd op te worden. Ambiance, ontspanning, feestgedruis en goed eten (betaalbaar ook nog). Zijn dit jaar in juli geweest en het was weer fantastisch! Volgende week gaan weer om te genieten van de gaypride-week. We verheugen ons er zeer op.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Erg boeiende blog waar ik een schat aan nuttige informatie uit heb gehaald om ginds om te zetten in uitstapjes in die regio. Mijn ouders overwinteren op een camping aan de rand van Benidorm en verleden jaar en dit jaar heb ik hen een weekje bezocht.

  Wijmeersch Chris
  Antwerpen

  BeantwoordenVerwijderen