Terra Mitica in de winter open!

We kregen in Benidorm aangenaam nieuws te horen. Terra Mitica, het grote pretpark aan de rand van Benidorm, doet geen winterstop meer en is tot in januari elk weekend geopend.
Terra Mitica en de houten roller coaster

Terra Mitica is een veelbesproken pretpark. Het in 2000 geopende themapark had grote beloften, maar werd al snel enorm verlieslatend. Het park passeerde vele handen om uiteindelijk bij de groep van Aqualandia/Mundomar terecht te komen. Het tij lijkt hierdoor nu echt te gaan keren, want dit jaar is er vlak tegen het pretpark het "Grand Luxor Hotel" gebouwd, een 4 sterren hotel. Dit hotel is hopelijk een keerpunt, want nu heeft men beslist het park tot in januari elk weekend te openen. 

In het centrum van Benidorm deelde iemand vouchers uit met 5 EUR korting per persoon (normale toegangsprijs volwassenen is op dit moment 39 EUR).
We zijn echter niet gegaan omdat we in het weekend andere activiteiten hadden gepland én omdat hun grootste attractie, de "Magnus Collosus" permanent gesloten blijft. Dit is de houten achtbaan die je duidelijk kan onderscheiden vanuit Benidorm. 

Grand Luxor hotel
Nu nog deze fantastische achtbaan terug openen en ik kom volgende vakantie graag zien hoe het in het park gesteld is!

Lees ook: Themaparken

Geen opmerkingen:

Een reactie posten