Gelukwensen voor het nieuwe jaar.

Wat raast de tijd toch snel. Er is weer een jaar om. Nu komt de periode om samen met vrienden en familie gezellig aan tafel te zitten en kerstmarktjes te bezoeken. Een prachtige tijd die ik nergens anders dan thuis zou willen doorbrengen (zelfs liever thuis dan in Benidorm).
Niet dat er in Benidorm niets te zien is tijdens de kerstvakantie. Integendeel, ook in Benidorm vind je een overdekte schaatsbaan en kerstmarktje. De verschillende pubs en showbars bieden dan ook kerst -en oudejaarsmenu's aan en het nieuwe jaar inzetten kan in Benidorm natuurlijk met een spetterend feestje in de uitgaansbuurt. De laatste tijd, zowel in Benidorm als in andere vakantieplaatsen, zien ze dan ook een felle toename van reizigers in de eindejaarsperiode. Niet iedereen is tuk op die familie-bijeenkomsten en semi-verplichte feestjes op oudejaarsavond.... Maar net zo belangrijk vinden vele reizigers het weer. Met gemiddelden rond de 16 a 17 graden en veel kans op zon is het er heel aangenaam vertoeven (alhoewel we in de Benelux nog niet meteen kou hebben gehad in december). Waar u ook uw kerstdagen door brengt:

Bij deze wens ik alle lezers een succesvol/warm/tof/gezond nieuw jaar.Na de jaarwissel zal ik een kleine tijd offline zijn, maar midden februari ben ik terug van de partij om jullie actueel nieuws en boeiende informatie te voorzien over onze favoriet vakantieoord! 

Lees ook: Benidorm Actueel
Lees ook: Weer in Benidorm

Geen opmerkingen:

Een reactie posten