rolstoelen en elektrische scooters huren in Benidorm

De uitgestrekte stranden van Benidorm zijn zalig om uren over te kuieren. Ze vormen echter een belemmering voor wie slecht te been is. Toch is Benidorm een paradijs voor minder mobiele mensen!

Benidorm trekt nog steeds enorm veel senioren aan. Dit heeft een reden, niet alleen vind je in Benidorm veel zorgcentra en ziekenhuizen waar men in het Engels en Nederlands kan communiceren, maar ook zijn er tal van faciliteiten voor de ouderen.
Minder mobiele mensen hebben keuze genoeg uit bedrijven die rolstoelen en elektrische scooters verhuren. Enkele typische bedrijven: Eurocare mobility, Easy-hire en Amigo 24. De prijzen zijn democratisch te noemen. Indien u een elektrische scooter neemt, dient u deze op te laden. Dit doet u niet in de kamer, maar aan de receptie van de hotels.
OPGEPAST: Sommige hotels hebben afspraken met vaste leveranciers en zullen moeilijk doen of een bijdrage vragen om een scooter van een ander bedrijf op te laden. Hoewel het bij wet verboden is om een geldbijdrage te vragen of te weigeren, gebeurt dit jammer genoeg dikwijls! Om zeker te zijn kan u best op voorhand contact opnemen met uw hotel!! Als er weinig prijsverschil is, vind ik het persoonlijk niet waard om ruzie te maken en uw vakantie te vergallen...
Een rolstoel kan u even goed huren, maar bedenk dat de straatjes in het oude gedeelte en verder van de stranden af nogal omhoog en omlaag gaan. Dit kan gevaar geven bij het afdalen en veel duwwerk bij het beklimmen van de hellingen.

Benidorm is vast een van de beste toeristensteden als het komt op toegankelijkheid. Op de meeste plaatsen zijn 'rampen' en schuine hellingen zodat mensen met elektrische scooters en rolstoelen een grote onafhankelijkheid hebben. Door de overwinterende senioren hebben de mensen in restaurants, caf├ęs, hotels en appartementen dan ook jarenlang ervaring met minder mobiele mensen waardoor hulp en begrip nooit veraf is.

Lees ook: Striktere regels elektrische scooters / mobiliteitsscooters
Lees ook: Stranden van Benidorm
Lees ook: Benidorm Praktisch
Lees ook: Hotels en appartementen
Lees ook: Benidorm Actueel
Lees ook: Benidorm City

1 opmerking:

  1. Super dat het gewoon mogelijk gemaakt wordt!
    Zouden ze in meerdere plaatsen moeten doen.

    BeantwoordenVerwijderen